دراین مراسم با حضور معاون اول رییس جمهور از 11 نفر از بانوان برگزیده در بخشهای مختلف از جمله تشکلهای کارگری ، کارآفرینی ، خیرین و نیکوکاران و آموزش های مهارتی با اهداء لوح سپاس قدردانی شد .
معاون اول رییس جمهور جناب آقای محمدرضا رحیمی نیز با بیان اینکه الگوی توسعه از طریق کارآفرینی یکی از کاربردی ترین الگوهای توسعه پایدار محسوب می شود ،تصریح کرد : برای رسیدن به اهداف سند چشم انداز کشور باید فرهنگ کارآفرینی و احترام به کارآفرینان در جامعه نهادینه و راه توسعه کشور و ایجاد رقابت با کشورهای دیگراز طریق کارآفرینی هموارتر شود .
وی ادامه داد : در این الگو دولت ها ضمن تاکید بر اقتصاد بازار ، محرکی بسیار نیرومند برای توسعه محسوب می شوند و وظیفه دولت ها انتخاب راهبردهایی است که ابتکار ، نوآوری و بهره برداری کارآفرینان از فرصتها را سهل تر کنند.
رحیمی تصریح کرد: در جلسه اخیر ستاد ملی زن و خانواده تصمیم گرفته شد موضوع اشتغال بانوان به طور ویژه پی گیری شود و تلاش خواهیم کرد با هماهنگی و همکاری شورای عالی اشتغال ، موضوع اشتغال زنان جویای کار را پیگیری نماییم .