اعضای انجمن زنان کارآفرین روز پنجشنبه 30 شهریور، از دفتر بانو سپیده میرشانی، مدیرعامل موسسه رایان تدبیر ایتوک بازدید و از نزدیک با کسب و کار و فراز و فرودهای کاری وی آشنا شدند.
در این بازدید، بانو سپیده میرشانی با بیان سوابق کاری خود گفت: من سال 85 وارد کار در حوزهی آموزش مجازی شده به عنوان کارشناس در شرکتی استخدام شدم، که به عنوان پیمانکار با وزارت امور خارجه همکاری داشت. ما تیمی بودیم که به فرزندان سفرای وزارت خارجه آموزش مجازی میدادیم.
وی افزود: با توجه به این که از اواخر 85 تا 88 من همزمان دو جا در حوزهی آموزش مجازی کار میکردم، موفق به کسب تجربههای خوبی در این زمینه شدم.
بانو میرشانی در خصوص چگونگی شکلگیری کارآفرینی و راهاندازی کسب و کار خود گفت: با توجه به تجربههای خوبی که در کار خود به دست آورده بودیم، با یکی از همکارانم تصمیم گرفتیم برخی از پروژهها را خودمان بر عهده بگیریم. خوشبختانه در این کار موفق شدیم و خوب عمل کردیم.
وی اضافه کرد: از یکی از دوستانمان در شرکت آریانا، یک میز و یک خط تلفن اجاره کردیم. هنوز حتی شرکت ثبت شده نداشتیم که با مذاکره و بازاریابی، توانستیم یک پروژهی 14 میلیونی از دانشگاه علوم پزشکی ایران بگیریم. این پروژه ما را امیدوار به کار کرد، که یک اتاق کار اجاره و با دو کامپیوتر کار را آغاز کردیم.
اما هنوز میترسیدیم کار ثابت خود و به عبارتی آن آب باریکه را رها کنیم. ولی چون پروژههایی که برداشته بودیم، تقریبا تمام وقت ما را میگرفت و از سوی دیگردانشگاه که طرف قرارداد ما بود، تاکید کرده بود که باید شرکت ثبت شده داشته باشیم، ناچار کار ثابت خود را رها کرده و شرکت خود را راه انداختیم. اما تا دو سال فقط درآمد خود را جمع میکردیم و برداشتی از آن نداشتیم.
به گفتهی وی این شراکت تا سال 95 ادامه داشت، ولی به دلایل نامعلوم، شریکش درخواست لغو این شراکت را داد، که این موضوع منجر به راهاندازی شرکتی جداگانه شد.
بانو میرشانی با اشاره به دشواریهای بسیار مالی و کاری پس از جدایی از شریکش، تلاشهای طاقتفرسایی را که برای رونق و درآمدزایی شرکتش انجام داده بود را برشمرد و ابراز خوشنودی کرد که هم اینک در مسیر پیشرفت قرار گرفته است.
وی گفت: خوشبختانه یکی از عواملی که باعث شد بتوانم از مشکلات بهتر عبور کنم، اعتماد مشتریان شرکت قبلی به من بود، که اغلب خودشان با من برای همکاری تماس میگرفتند. در حالی که همیشه تصورم این بود که چون من یک زن هستم، مشتریانم پس از جداییام از شرکت پیشین، به همکارم که یک مرد است، بیشتر اعتماد کرده و ترجیح میدهند با او کار کنند.
این کارآفرین حوزهی آموزش مجازی، بر تلاش بیشتر برای موفقیت بیشتر شرکت و کسب و کارش تاکید کرد.
در ادامهی این بازدید، اعضای انجمن نیز تجارب مشابه خود را به اشتراک گذاشته عبور از بحران توسط این کارآفرین جوان را ستودند و اظهار امیدواری کردند تجربه های شکست نیز مانند موفقیت ها برای همه نوکارآفرینان و عزیزانی که تازه کسب و کار خود را شروع کرده اند، مستند شده و قابل بهره گیری باشد. شرکت کنندگان در این برنامه درپایان با همکاران بانو میرشانی آشنا و از نزدیک در جریان فعالیت های شرکت قرار گرفتند.